FAMILJEDAG 2 JUNI

FAMILJEDAG
Då har vi haft vår familjedag för år 2012, i regn och rusk! Trots oturen med vädret blev dagen väldigt lyckad. Några tappra personer kom och deltog i våra aktiviteter och tog del av vårt firande av att sommaren är påväg.

Dagen började med lite mys i cafeterian, vädret tillät oss inte att hålla till utomhus. Där fikades det tills tårttävlingen drog igång. Tre lag hade anmält sig och jag måste säga att tårtorna var av hög klass! Det blev en jämn kamp.



De tre lagens olika tårtor. En mer klassisk, en väldigt söt gjord på en botten av vitkladdkaka och en mix av båda de andra.




Det vinnande laget blev Ida och Tara som hade gjort den sista tårtan, den som var en mix av det bästa och som var godast och finast!



Efter tårttävlingen var det dags för att gå lite tipspromenad och även kolla på Mariannes superfina handmålade muggar. Eftersom vädret inte tillät någon ponnyridning flyttades agilityn, käpphästhoppningen och kaninhoppningen fram i tidsprogrammet.

  

Vinnare i agilityn blev Nicole och Nova, som hade snabbast tid! Andra deltagare var Marianne med Eddie och Lovisa med Trolla.



De två tappra ryttarna som deltog i käpphästhopptävlingen fick även varsitt pris!



När regnet öser ner får man hitta lämpliga lösningar, vem har sagt att det inte går att ha kaninhoppning i stallgången? Många nyfikna åskådare väntar på kaninerna och dess förare när de värmer upp i "startboxen".





Alla pristagare tillsammans med sina kaniner.

Vi hade en jättetrevlig dag! Så får vi hoppas på sol nästa gång vi arrangerar vår årliga familjedag. Tack till alla i USEK som gjorde dagen möjlig och tack till alla som kom och gjorde dagen rolig för oss tillsammans med er!

/ Carolina

Gömmargårdens Ungdomssektion

Gömmargården har en egen Ungdomssektion. USEKs viktigaste uppgift är att företräda de yngre medlemmarnas intressen. Alla medlemmar på Gömmargården som är under 26 år tillhör automatiskt USEK. - Kvalitet, kompetens, ambition

RSS 2.0