Veckans häst! Rockyfeller.

Veckans häst blir Rockyfeller! Även kallad rocky. 
 
Född: 1993
Ras: Svenskt halvblod
Storlek: 165 cm
Färg: Brun
Härstamning: 
 E: Romeo 722
 U: Havanna
 UE: Neapel 626
Ägare: Gömmargården
På Gömmargården sedan: 2002
 
Rocky är en trevlig individ som alltid försöker göra sitt bästa. Han kan dock bli lite nervös när han inte förstår och trivs därför bäst med en lite mer rutinerad ryttare i sadeln. Han är välutbildad och tävlad mycket framgångsrikt upp till Lätt A dressyr med Ellinor Torpare (fd. Zachrisson).

Övernattning.

Hej alla!
Jag kom nyss hem från USEK övernattning. Det kom 7 stycken glada tjejer med madrasser, godis och med ett taggat humör. Vi själv i USEK som skulle sova över var 9 stycken, så det var 16 stycken personer som skulle få plats i kafeterian under natten.
 
Här är lite bilder från lekarna vi gjorde på utebanan. Det började med brännboll, Gömmargården är värdens bästa ridskola mot Hästlaget. Hästlaget gjorde en fatastisk insats och fick ihop hela 29 poäng medans Gömmargården är värdens bästa ridskola fick ihop vinnande 35 poäng! Grattis än en gång!
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter den spännande brännbollsmatchen så var det fotbollsmatch! Jag har för mig att det var Hästlaget som vann, men jag är inte helt säker så ni får rätta mig om jag har fel.. 
 
 
 
Det hade hunnit bli ganska mörkt när jag tog bilderna och jag har inte orkar redigera de, Där av att de är lite mörka och lllite suddiga. ^^
 


 
Eftersom jag numera är bloggansvarig så tänkte jag att jag gör en kort presentation utav mig själv. 
 
Mitt namn är Heidi, jag är 16 år och jag har ridit på Gömmargården i ca 10 års tid nu. Jag är "ganska" lång (ca 180 cm) och jag är jättesnäll :) 
 
Mitt största intresse bortsätt från ridningen är att fotografera. Jag har inrikting profil och djur. 
 
 
Utöver att jag nu kommer ha ansvar för bloggen driver jag även en hästblogg tillsammans med min kompis Malin.
 
/Heidi

Inför övernattningen

Hej!
Nu håller vi i USEK på med att städa och gör fint till övernattningen. Som det ser ut är det 6 barn som kommer att komma :)

Gömmargårdens Ungdomssektion

Gömmargården har en egen Ungdomssektion. USEKs viktigaste uppgift är att företräda de yngre medlemmarnas intressen. Alla medlemmar på Gömmargården som är under 26 år tillhör automatiskt USEK. - Kvalitet, kompetens, ambition

RSS 2.0