VECKANS HÄST v.47

 
Waterline

Född: 2003
Ras: Halvblod
Färg: fux
Härstamning: E: Wordly U: Denira UE: De Niro
Ägare: Gömmargården
På Gömmargården sedan: 2011

 

Walle kom till Gömmargården i april 2011. Han är mycket trevlig och positiv att rida

och har tävlats i dressyr upp till LB-nivå av Pernilla Jennesäter och Madeleine Hedén.

 
 
Waterline till vänster.
 

Julshow

Ute i kungens kurva och marknadsför. Kom på vår julshow 9e december kl.15-19



Bilder från Halloweenkvällen 4/11

Den 4/11 var det dags för Halloweenkväll i stallet! Precis som förra året var det Gömmargårdens Ungdomssektion som anordnade den. Klockan fem anlände alla utklädda barn och redan då började det skymma och blev rätt dimmigt, perfekt för en Halloween-kväll!
 
Efter att alla barnen hade kommit så åt de lite utav de stora mängder godis som vi hade köpt in. Till slut var det äntligen dags för halloween-rundan! Alla barn delades upp i tre grupper som fick gå för sig. Det var rätt mörkt och vi hoppas att ingen blev för rädd, bu-hu! 
 
Efter rundan var det dags för att leka några lekar i ridhuset, men innan skrämde vi "spöken" i USEK barnen lite, mohaha! Vi gick alla sedan ner i ridhuset för att leka några lekar. Vi lekte flera olika lekar bl. a Under Hökens Alla Vingar och Pepparkakskull. Det var mycket uppskattat och alla verkade tycka att det var kul.
 
När vi alla var trötta och hade fått nog av lekarna gick vi åter igen upp till kaféterian där vi satte oss berättade spökhistorier. De var en hel del läskiga historier som berättades och jag tror att alla var lite rädda när det var dags för att gå hem för allihop!
 
Vi i USEK tyckte att kvällen var jätterolig och allt gick som planerat, håll utkik efter flera aktiviteter på stallets anslagstavla! :)
 
Varning för bildbomb!!

Lime har flyttat

Den fina hästen Lime som har stått på Gömmargården sedan 2008 har nu blivit såld. Hon passade tyvärr inte riktigt in som ridskolehäst och passar bättre som privathäst. Hon har nu flyttat till en familj i Örebro. Vi vill tacka Lime för den fina tiden vi fått med henne och önskar henne lycka till i fortsättningen!

Bilderna är lånade från Heidi Berglund på www.teammoh.blogg.se





 

Klubbmästerskap 2012

På eftermiddagen lördagen den 3 november hölls Gömmargårdens årliga klubbmästerskap! De klasser som fanns var för Lektionsekipage - LB:1,  och för Privatekipage - LB:1, LA:1 eller MsvB:1 och det fanns även en öppen klass som gick i LC:1 där man fick rida med hjälptyglar (ingick ej i KM).
 
USEK hade flera duktiga deltagande ekipage. Vi riktar ett stort grattis till vinnarna:
Lektions KM: Paola Squassina - Hallon
Privat KM: Madeleine Hedén - Depeche Mode
Öppen LC: Madeleine Österholm - Dottie
 
Dagen var väldigt lyckad och vi ser redan fram emot nästa års klubbmästerskap.

Blandade bilder som var tagna under dagen.
Bilder lånade från Heidi Berglund (jättefina foton!)

Tidningen Ridsport

Gömmargården är en fin tävlingsplats och det syns helt klart på den här bilden, som finns med i månadens Ridsport tidning.



Har du något fint minne från Gömmargårdens hemmatävlingar som du vill dela med dig av?

Maila [email protected] eller kommentera inlägget

VECKANS HÄST v.44

VECKANS HÄST
PUFFY
Född: 1998
Ras: Korsning
Storlek: C-ponny
Färg: Brunskäck
 
Puffy ägs av Gömmargården och har varit på ridskolan sedan år 2006. Puffy är en pigg och glad liten filur som älskar att bli ompysslad i boxen. Hon är mycket duktig i både dressyr och hoppnig, men passar även riktigt bra som nybörjar häst. Hon har tävlat upp till LB i dressyr med fina placeringar.
 

Halloween kväll

Nu laddar vi för halloween kväll! Idag har Samira och Heidi varit och köpt det sista som vi behöver.



Ni kommer väl på söndag?

Gömmargårdens Ungdomssektion

Gömmargården har en egen Ungdomssektion. USEKs viktigaste uppgift är att företräda de yngre medlemmarnas intressen. Alla medlemmar på Gömmargården som är under 26 år tillhör automatiskt USEK. - Kvalitet, kompetens, ambition

RSS 2.0