Bilder från Halloweenkvällen 4/11

Den 4/11 var det dags för Halloweenkväll i stallet! Precis som förra året var det Gömmargårdens Ungdomssektion som anordnade den. Klockan fem anlände alla utklädda barn och redan då började det skymma och blev rätt dimmigt, perfekt för en Halloween-kväll!
 
Efter att alla barnen hade kommit så åt de lite utav de stora mängder godis som vi hade köpt in. Till slut var det äntligen dags för halloween-rundan! Alla barn delades upp i tre grupper som fick gå för sig. Det var rätt mörkt och vi hoppas att ingen blev för rädd, bu-hu! 
 
Efter rundan var det dags för att leka några lekar i ridhuset, men innan skrämde vi "spöken" i USEK barnen lite, mohaha! Vi gick alla sedan ner i ridhuset för att leka några lekar. Vi lekte flera olika lekar bl. a Under Hökens Alla Vingar och Pepparkakskull. Det var mycket uppskattat och alla verkade tycka att det var kul.
 
När vi alla var trötta och hade fått nog av lekarna gick vi åter igen upp till kaféterian där vi satte oss berättade spökhistorier. De var en hel del läskiga historier som berättades och jag tror att alla var lite rädda när det var dags för att gå hem för allihop!
 
Vi i USEK tyckte att kvällen var jätterolig och allt gick som planerat, håll utkik efter flera aktiviteter på stallets anslagstavla! :)
 
Varning för bildbomb!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Gömmargårdens Ungdomssektion

Gömmargården har en egen Ungdomssektion. USEKs viktigaste uppgift är att företräda de yngre medlemmarnas intressen. Alla medlemmar på Gömmargården som är under 26 år tillhör automatiskt USEK. - Kvalitet, kompetens, ambition

RSS 2.0