Familjedag!

Familjedag

Kom och välkomna sommaren med Gömmargårdens USEK på vår familjedag! Dagen kommer bland annat att bjuda på:

*Käpphästhoppning (skriv upp i stallet på anslagstavlan om du vill vara med!)

* Uppvisning i agility samt kaninhoppning

* Loppis

* Grillning och fika

* Ponnyridning

* Tårttävling (skriv upp i stallet på anslagstavlan om du vill vara med!)

* Tipspromenad

* Lotteri

Bjud med din familj och dina vänner för en oförglömlig dag på Gömmargården!

DATUM: Lördagen den 2 juni

TID: kl. 12:00-16:00

Hemmatävling!

Varje år arrangerar Gömmargården dressyrtävlingar där både ryttare från ridskolan och andra ryttare är välkommna att delta. I år var det Msv B:2 och S:t George den 17:e maj och Lätt B:2 och A:3 den 19 maj. 

I Msv B:2 vann Josefine Krönfeldt på Miró som erhöll 71,45%, tvåa kom Helena Johansson på Cherokee som erhöll 69,37% och på tredje plats kom Cecilia Hansson på Hanoi de Mercure som erhöll 68,75%.
I S:t Georg vann Emma Karlsson på Midt-West Casino och de erhöll 70%, tvåa kom Per Duvefelt på L´Avenir Z och de erhöll 68,81% och på tredje plats kom Anna Skeppstrand på La Prii och de erhöll 66,75%.



I Lätt B:2 vann Frida Söderqvist på Guideon och de erhöll 72,66%, tvåa kom Annica Bjurfors på Versace, de erhöll 71,33%, trea kom Christine Knutsson på Rasmus, de erhöll 69,66%.

I den här klassen var det flera ifrån ridskolan som tävlade, bl a Madeleine Héden på Waterline som placerade sig på fjärde plats! Therese Blomqvist tävlade på Arlona och kom på delad sjundeplats, ridläraren Anja Forsberg tävlade på hennes privathäst Paris, ridläraren Agneta Thorell tävlade på Hallon, Anette Andersson på Overlord, Isabella Morrone tävlade på Ubbe, Petra Karlsson Ekström tävlade på Ada och Rebecca Melander tävlade på Curre!


I Lätt A:3 så vann Andrea Eriksson på Qjellito Quatro och de erhöll 74,83%, delad tvåa kom ridläraren Pernilla Jennesäter Rubelit och Carolina Lundin (som är med i USEK!) som båda erhöll 70,32%.


Många ifrån USEK var med och var funktionärer under dagen, in- och utsläpp och kurirer. Vädret var superbra och allt gick bra och det var väldigt roligt!

Blandade bilder ifrån tävlingen:



Gömmargårdens ridsällskap!

Hej och välkommen till den här bloggen!
Som namnet och headern antyder som är detta en blogg för ridskolan Gömmargården's ungdomssektion. Vi brukar kalla oss för USEK. Gömmargården startades år 2000 och ligger i Segeltorp i Stockholm. Det är en ganska liten men personlig ridskola, vi har 7 ponnyer och 13 hästar. Ridskolan har ungefär 350 elever och är dressyrinriktad. På anläggningen ligger ridskolans stall, ridskolans hagar, en utebana, ett kombinerad ridhus och caféteria, ett privatstall (Juringestallet), privatstallets hagar och privatstallets foderlada som ligger vägg i vägg med "lilla stallet" där vi har fyra  boxar. Vi har lektioner alla dagar i veckan där det finns allt från totala nybörjargrupper till specialdressyr.


1. Ridskolan 2. Ridhuset ifrån hagarna 3. Utebanan/paddocken 4. Inuti ridhuset


Nu lite om USEK! Vi är ungefär 15 ungdomar i olika åldrar (10-19) som är USEK's styrelse. För några månader sedan så uppdaterade vi styrelsen och det ätr vi, nya syrelsen som håller denna blogg! Vår uppgift i stallet är att arrangera aktiviteter för alla medlemmar. Syftet är framför allt att lära ut och få en bättre gemenskap i stallet. Vi arrangerar många olika slags aktiviteter, luciashow, olika lekar/spel, kurser och andra säsongsrelaterade aktiviteter. Mer information om varje enskild kommer komma lite senare! 

Välkommen till min nya blogg!

Gömmargårdens Ungdomssektion

Gömmargården har en egen Ungdomssektion. USEKs viktigaste uppgift är att företräda de yngre medlemmarnas intressen. Alla medlemmar på Gömmargården som är under 26 år tillhör automatiskt USEK. - Kvalitet, kompetens, ambition

RSS 2.0