Brännbollskväll.

Hej på er alla! 
 
Nu har sommarlovet dragit mot sitt slut och vissa av er har kanske redan börjat skolan. Hästarna är tillbaka (runda och goa) och höstterminen har börjat. Usch vad tråkigt det kändes att skriva "höstterminen", att vi går mot mörkare och kallare tider, vart har sommaren tagit vägen? Inte vet jag iallfall?! 
 
På söndag kommer vi i Ungdomssketionen att hålla i en brännbollsaktivitet mellan klockan 16:00 och klockan 18:00 nu på Söndag (25/8) Vi kommer att samlas i sadelkammaren klockan 16:00 och där efter så går vi ner til grusplanen (ligger vid elljuspåret). Efter det så kommer vi ha en paus där vi äter middag. Vi kommer att bjuda på pastasallad (innehåller pasta, kassler, tomat, gurka, sallads blad) och vatten + bestick m.m om man är allergisk eller om man vill ha något annat får man ta med sig eget :) Sen kommer vi köra igång igen med brännboll eller något annat kul. Vi kommer att sluta kvällen klockan 18:00 vid stallparkeringen. 
 
Hoppas att vi ses på söndag! 
 
PS. Har ni sett tillökningen på Gömmargården? Äntligen har vi fått in en liten stallkatt. Robin heter han. 
 
Hare bäst!
/USEK

Gömmargårdens Ungdomssektion

Gömmargården har en egen Ungdomssektion. USEKs viktigaste uppgift är att företräda de yngre medlemmarnas intressen. Alla medlemmar på Gömmargården som är under 26 år tillhör automatiskt USEK. - Kvalitet, kompetens, ambition

RSS 2.0