Ponnyridning!

Vi på Gömmargården har nu ändrat tid för ponnyridningen. Det kommer fortfarande vara på lördagar men numera klockan 14.15. 

Dag: Lördag
Tid: 14.15
Kostnad: 20 kronor/varv runt Juringestallet

Ponnyridningen kan med mycket KORT VARSEL ställas in:

  • vid dåligt väder, såsom kraftigt regn, snö eller blåst
  • vid kallare än 5 minusgrader
  • vid helgdag
  • på förekommen anledning, såsom sjukdom, brist på hästar eller dylikt.

Regler för ponnyridningen:

  • Alla ryttare ska ha en passande hjälm, finns att låna
  • Alla hästar leds av en av Gömmargården utvald ledare
  • Ponnyridning innebär SKRITT på lång tygel

Betalning sker innan ridturen - jämna pengar!





 

 

 

 

 

VARA

Hej!

Och välkomna tillbaka får man nästan säga. Nu är allt i påväg att startas upp igen efter sommarledigheterna. USEK har en massa spännade idéer och aktiviteter som kommer att hända under hösten. Men det återkommer vi till när det närmar sig.

Just nu tänkte vi bara berätta att vi i USEK har varit på en jättespännade föreläsning om självkänsla på Huddinges Folkhus.

Det är ett projekt som kallas för VARA och är inom ramen för Hästsportens Ungdomssatsning, initierat av Svenska Ridsportsförbundets ungdomssektion. Det övergripande syftet är att ta fram metoder och skapa förutsättningar för att arbeta med tjejer och killars självkänsla.

Vi fick själva under föreläsningen arbeta med och prova på materialet och övningarna om självkänsla. Stina Gällros från SiSU idrottsutbildare höll i föreläsningen och inspirerade verkligen oss till att prova på att arbeta med det här materialet själva hemma på ridklubben.

Det var en jätterolig kväll där vi fick träffa bland annat Ågestas och Mälarhöjdens ungdomssektioner. Det bjöds på fika och intressanta diskussioner. Det var även väldigt roligt att göra något tillsammans hela Gömmargårdens Ungdomssektion utanför stallet, det hjälper oss att få en bättre sammanhållning.

Så nu ser vi fram emot en spännade höst!

Att se livets utmaningar som möjligheter är roligare och gör det enklare att njuta fullt ut.

/ Ordförande Carolina

Gömmargårdens Ungdomssektion

Gömmargården har en egen Ungdomssektion. USEKs viktigaste uppgift är att företräda de yngre medlemmarnas intressen. Alla medlemmar på Gömmargården som är under 26 år tillhör automatiskt USEK. - Kvalitet, kompetens, ambition

RSS 2.0